Арт маратон Браво, Пловдив

Сдружение Браво, Пловдив организира необичаен арт маратон от 13 до 21 септември в зала Etra hall. Изкуството на шестима талантливи художници се среща с публиката – Атанас Хранов, Илиана Манукова, Илиана Илиева, Илиян Савков и Константин Константинов. Техните творби са изложени в интересна атмосфера и като част от много и разнообразни събития. Специално място в експозицията заемат непознати творби на изключителния пловдивски художник Кольо Карамфилов.

Откриването на изложбата беше на 13 септември от 19 часа на чаша вино и с хубава музика, селектирана от DJ.

На 14, 15 и 16 септември от 16 часа се провеждат ателиета за талантливи деца, които обичат да рисуват. В света на изкуството ги води художникът Константин Константинов. На същите дати, но от 20 часа, е организирано рисуване на чаша вино. И шестте ателиета са с вход свободен, но с предварително записване.

На 17 септември е предвидено специално събитие за малки и големи с много музика и активности на открито като „Не се сърди, човече”, „Дама”, рисунки на асфалта. В 11:30ч е представлението за деца „Приказка за важните неща“ с Петя Недева.

До края на атрактивния арт маратон са предвидени още няколко събития с вход свободен – среща-разговор с д-р Ваня Балева (18 септември), куиз на тема „Изкуство” (19 септември), подреждане на пъзели на тема „Изкуство” (20 септември).

Финалният ден на изложбата  е 21 септември. В 19 ч. е откриване на експозиция с творбите на талантите от ателиетата. Картините могат да бъдат откупени, а средствата Сдружение Браво, Пловдив дарява за благотворителна кауза. С това събитие се закрива и 10-дневният арт маратон.