Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BraVo, Пловдив се включва в Мисия Лаута 4

23 март @ 10:00 17:00

За четвърта поредна година пловдивчани ще се съберат, за да се опитат да спасят парк Лаута – любимо място за почивка и спорт на хора от целия град.

Всяка пролет „Мисия Лаута” събира доброволци, готови да отделят няколко часа от свободното си време, за да се включат в спасяването на парка.

И тази година пловдивчани с помощта на район „Тракия”, ОП „Паркове и градини” и ОП ”Чистота” ще се включат в мащабното мероприятие. Тази година ще бъде почиствана западната страна на лесопарка. Служители на „Паркове и градини“ започват да режат паднали и опасни дървета, за да ги подготвят за изнасяне.

Доброволците от сдружение BraVo, Пловдив дадоха заявка за участие в поредната мисия, наред с различни спортни клубове в Пловдив, военослужещи от Специалните сили, доброволческите формирования и др.

Паралелно с подготовката за „Мисия Лаута 4” , БРАВО, Пловдив! стартира и кампания за набиране на средства за изготвяне на пълно предпроектно проучване,  което има за цел да установи и документира цялостната ситуация в лесопарка. То ще бъде и в основата на задание  за изготвяне на цялостен проект за опазване и възстановяване на парка. Проучването ще покаже и прогнозната стойност на инвестицията, необходима за обновяването на лесопарка.

Елате с нас на „Мисия Лаута 4”!

23 март от 10 часа!

Сборен пункт : Паркингът до парк -хотел „Пловдив“ 

 

Паркинг до Парк хотел Пловдив

Лаута Тракия, бул. „Санкт Петербург“ 38
Пловдив,
+ Google Map