Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ретро авто шоу

15 октомври 2023 @ 14:00 18:00

Помните ли старите автобуси, които се движиха из Пловдив? Помните ли времената, когато „Чавдар“ и „Икарус“ извозваха пловдивчани от Кючука, Тракия и Смирненски, за да стигнат до Панаира и да видят автомобилното изложение и бъдещето на колите и автобусите?

„Браво, Пловдив” и кандидатът за кмет на район „Северен”  Стоян Даскалов организират автомобилно изложение, което среща бъдещето и миналото именно в Международен панаир –  Пловдив.

На събитието посетителите ще могат да видят и да се докоснат до ретро автобуси „Родина”, „Икарус”, „Чавдар”, „Шкода” в безупречно състояние, както са били на изложенията през 60-те и 70-те години. Също и ретро автомобили като „Шавролет”, „Сингер”, „Пежо”, „Мерцедес”, БМВ и други антики, които предизвикат вълнение във феновете на колите. Бъдещето и настоящото пък ще бъде представено от свръхлуксозни автомобили като „Ролс-Ройс“, „Ферари“, „Майбах“, „Ламборгини“, както и нови електрически коли.

Събитието е на 15 октомври – неделя, на площадното пространство между 6 и 7 палата. То започва от 14:00 часа и ще завърши в 18:00 часа.  Входът е свободен, като посетителите могат да се запишат за турове с ретро автобусите из панаирното градче.   Всички пловдивчани може да разгледат автомобилите и автобусите и да се снимат с тях.  В парковото пространство пък ще има фуд-корт, където ще се предлага храна и напитки.

BraVo Пловдив

View Organizer Website

Международен панаир Пловдив

бул. „Цар Борис III-ти Обединител“ 37
Пловдив, 4000 България
+ Google Map