Над 400 Браво доброволци за 100 дни

На 24 август в зала Etra Hall се събрахме над 400 души, за да отбележим 100 дни от активната дейност на Сдружението. На събитието беше направена равносметка за постигнатото и ретроеспекция на проведените акции през опследните месеци.

„Много неща изглеждат  невъзможни, докато не станат! Ние сме ентусиасти, които вярваме, че промяната зависи от всеки от нас и го показваме с действията си“, каза един от основателите и председател на Браво Пловдив Веселин Костов.

Най-активните участници в движението – Яна Димитрова, Стефан Чочков, Ерол Садъков и Светослав Енчев разказаха за  изминалите инициативи. За 100 дни със собствени средства и материали, дарени от пловдивски фирми, доброволците са запълнили десетки дупки в Пловдив, възстановили са 5 спортни площадки, на които са поставили 8 нови баскетболни коша, 6 футболни врати, 4 пейки, 5 маси за шах и други игри. Монтирани са над 200 табели на инвалидни места, занемарената алея на Младежкия хълм бе асфалтирана. Сдружението е помогнало на няколко души в неравностойно положение, като е оборудвало домовете им с домакински електроуреди.