Браво, Пловдив подкрепи НОЩ на ангелите

Сдружение „Браво, Пловдив“ подкрепи благотворителната инициатива „НОЩ на Ангелите“. По време на арт маратона Браво, Пловдив, който сдружението организира и провежда, в залата бяха разположени кутии за дарения към инициативата.

В двете кутии за дарения бяха събрани 5510 лв, които от сдружението предадоха на представител на „НОЩ на ангелите“.

Тази година инициативата излиза извън познатите рамки и организира двудневен благотворителен фестивал, който ще подкрепи шест каузи – на три деца и трима млади родители, нуждаещи се от помощ, за да се преборят с коварни заболявания.

Фестивалът се проведе на 16 и 17 септември на Младежки хълм, в зоната на Plovdiv Stage Park, паралелно с превърналата се в традиция идея търговски обекти, заведения и специализирани кабинети и/или студия да дарят част от оборота си за каузите в деня на Вяра, Надежда и Любов.

„Хиляди сърца ще затуптят в едно – автори, творци, артисти, треньори и изпълнители, или просто хората, обединени от една обща кауза ще подадат ръка на нуждаещ се. Ние искаме да бъдем примерът за нашите деца“, споделят от организацията.

Тази година кампанията е подкрепена от видни представители на българския спорт, като Българския национален отбор по футбол и втората ни ракета тенисистът Димитър Кузманов. Около каузата се обединяват и двата най-големи футболни клуба в града – “Ботев Пловдив“ и “Локомотив Пловдив”, както и много музиканти и артисти.

Ние, от „Браво, Пловдив“ сме щастливи, че имахме възможност да подадем ръка и да се включим в събитието. Благодарим на всички дарители, които са подпомогнали инициативата.